ДАНС извика на разпит Делян Пеевски. От Агенцията обясниха още във

...
ДАНС извика на разпит Делян Пеевски. От Агенцията обясниха още във
Коментари Харесай

Пеевски беше разпитан в ДАНС

ДАНС извика на разпит Делян Пеевски . От Агенцията обясниха още във вторник, че ревизират постъпила информация за вероятни финансови нарушавания на български юридически и физически лица в офшорни зони. Проверката е по отношение на " Досиетата Пандора " .
 Делян Пеевски Българска телеграфна агенция
Бившият народен представител от Движение за права и свободи е единият от двамата българи , чиито имена бяха забъркани в границите на интернационалното следствие " Пандора Пейпърс ". 



" Щом се демонстрирам в общественото пространство , значи занапред ще станат ясни нещата за доста хора ", сподели пред публицисти Пеевски и добави, че е обяснил всичко през вчерашния ден .



На излизане от постройката на ДАНС , Пеевски отхвърли да разяснява пред медиите.Той беше сбит " Каквото би трябвало съм дал пояснения.  Ще има опция да ме питате " и прикани събралите се публицисти да не се блъскат. 

Във вторник Пеевски разпространи становище до медиите по отношение на информация, че името му е забъркано в мащабното разследване  " Пандора Пейпърс ". В него той отхвърля да има недекларирани офшорни сдружения и дефинира изказванията като " предизборна операция ". 

Във вторник инспекция по изказванията започнаха от ДАНС, Национална агенция за приходите и Антикорупционната комисия
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР